Budapest XIX. kerület, Wekerletelep
Eladó lakás
Ár
54 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 10563
ELADÓ egy felújított lakás Wekerletelepen!
Méretek
Méret
58
Belmagasság
250 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIX. kerület
Városrész
Wekerletelep
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

kondenzációs kazán

Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség

tároló

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1900
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújítandó
Homlokzat állapota
felújítandó
Lépcsőház állapota
felújítandó
Emeletek száma
1
Lakások száma
8
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Polgári
Leírás
ELADÓ a méltán kedvelt Wekerletelepen egy emeleti, felújított, 3 szobás lakás. A XIX. ker. kedvelt részén, Wekerletelepen kínálunk ELADÁSRA, egy 58 nm-es, 3 szobás, frissen felújított, I. emeleti lakást. A lakás egy 8 lakásos társasházban található. A lakáshoz egy 80 nm-es kertrész is tartozik, mely szabadon alakítható. A társasházban a lakóközösség összetartó. Ajánlom a lakást gyerekes családok számára épp úgy, mint fiatal párok számára, akik most keresik a családi fészküket. A parkolás a ház szomszédságában kialakított parkolókban biztosított. A tetőtér a társasházban kialakult szokásjog alapján a lakás feletti részen, az ELADÁSRA kínált lakáshoz tartozik kizárólagosan, mely kialakításra vár és a vételár része. Műszaki leírás: A lakás teljes körűen lett felújítva, víz és villany hálózat cseréje megtörtént. A fűtés kialakítása kondenzációs kazánnal cirkó rendszerű, a rezsije így alacsony. Az új nyílászáróknak köszönhetően a lakás csendes. Közlekedés: Az infrastruktúra kiváló. A Határúti M3-as metró megálló pár buszmegállóra, ahol akár a napi bevásárlás is könnyedén elintézhető. Az M5-ös autópálya közelsége az autóval közlekedők számára jelent alternatívát. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal!

ADATVÉDELEM:

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy

www.immo1.hu/adatvedelem

immo egy pont hu per adatvedelem