Tiszalúc
Eladó családi ház
Ár
23 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 11779
Tiszalúc legjobb környékén, 140 ㎡, 4 szobás, FELÚJÍTOTT, SZIGETELT családi ház, szépen rendezett, HATALMAS telekrésszel eladó!
Méretek
Méret
140
Méret tulajdoni lap szerint
140
Telek mérete
1005
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Tiszalúc
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

kondenzációs kazán,

vegyes tüzelés

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos,

napfényes

Kert

előkert,

oldalkert,

parkosított,

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz,

loggia

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1990
Állapot
műszakilag felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Jó környék
Szerkezet
vegyes falazat
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Tiszalúc legjobb környékén, 140 ㎡, 4 szobás, FELÚJÍTOTT, SZIGETELT családi ház, szépen rendezett, HATALMAS telekrésszel eladó! Kivételes lehetőség a horgászat kedvelőinek, ugyanis a Holt-Tisza partja rövid időn belül elérhető. Nincs felesleges időtöltés az utazással. Az ingatlan paraméterei: 140 ㎡ alapterület 1005 ㎡ telekméret Vegyes falazat (tégla+szilikát) Fűtéséről vegyestüzelésű kazán és kombi gazkazán gondoskodik Hőleadásért radiátorok felelnek Részben műanyag NYÍLÁSZÁRÓK A helyiségek PARKETTÁVAL, a FÜRDŐ csempével borított A felső szinten minden helyiségben MENNYEZETI BURKOLAT került felhelyezésre 10 cm külső és 5 cm belső SZIGETELÉSBEN részesült a falazat A házhoz PINCERÉSZ is tartozik Alsó szint: Nappali, Konyha+Étkező+Spajz, Mosókonyha/Kazánház, Garázs, Terasz Felső szint: 3 Szoba, Fürdőszoba, Loggia Az UDVARON szépen kialakított FEDETT TERASZ és melléképület található. A hátsó kertben zöldségek és gyümölcsfák pompáznak, így kedvünkre gazdálkodhatunk, kertészkedhetünk. Nézzük meg együtt ezt a remek adottságokkal rendelkező házat és tegyen ajánlatot még időben! Irányár: 23.500.000 Ft Elérhetőségeim: +36 30 439 1460 farkas.bence@immo1.hu

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Teljes ingatlan kínálatunk: https://immo1.hu/iroda/995

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Irodánkról: https://immo1ingatlanirodamiskolc.business.site/#summary

Facebook oldalunk: facebook.com/immo1miskolc

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem