Alsózsolca
Eladó ikerház
Ár
9 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 11823
Alsózsolca egyik legjobb környékén 80 ㎡, 3 szobás, tégla falazatú ikerház NAGYSZERŰ ÁRON eladó
Méretek
Méret
80
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Alsózsolca
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
Fűtés típusa

kandalló

Konyha stílusa
Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes,

világos

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1950
Állapot
felújítandó
Homlokzat állapota
felújítandó
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Alsózsolca egyik legjobb környékén 80 ㎡, 3 szobás, tégla falazatú, tornácos ikerház NAGYSZERŰ ÁRON eladó. Ár: 9.000.000.-Ft Az ingatlan paraméterei: 80 ㎡ alapterület 1005 ㎡ telekméret REMEK elrendezésű helyiségek: 3 Szoba, Konyha, Fürdő+WC, Előtér Falazata tégla Fűtéséről fatüzelésű kandalló gondoskodik Gáz az udvaron belül, a háztól mindössze 5 m-re található Műanyag NYÍLÁSZÁRÓK A helyiségek PARKETTÁVAL borítottak Teljesen FELÚJÍTOTT FÜRDŐSZOBA Új VÍZHÁLÓZAT A ház alatt PINCE is található AJÁNLOM családosoknak, vagy azok számára, akik szeretnek a kertben családi-baráti összejöveteleket tartani. Ilyen ÁRON aligha talál egy ilyen ingatlant ezen a környéken! HÍVJON és tegyen ajánlatot! Ár: 9.000.000.-Ft Elérhetőségeim: +36 30 439 1460 farkas.bence@immo1.hu

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Teljes ingatlan kínálatunk: https://immo1.hu/iroda/995

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Irodánkról: https://immo1ingatlanirodamiskolc.business.site/#summary

Facebook oldalunk: facebook.com/immo1miskolc

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem