Budapest XI. kerület, Kelenföld
Eladó családi ház
Ár
159 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 14737
Lehengerlő Úri ház, számtalan lehetőséggel.
Méretek
Méret
146
Telek mérete
142
Terasz mérete
29.5
Legnagyobb beép. magasság
3.65 m
Beépíthetőség
25 %
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XI. kerület
Városrész
Kelenföld
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa
Tájolás
ÉNy
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

napfényes

Fűtés átalány
20000
Kert

hátsókert

Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1925
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
felújítandó
Lépcsőház állapota
közepes állapotú
Lakások száma
2
Környék
Kulturált környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Polgári
Leírás
XI. kerület, Bartók Béla úton, a felüljáró utáni csendes részen, kulturált állapotú (de felújítandó), épület mely nettó 146m²-es, 5 szobás + nagy étkezős, teraszos (mely 29.5m²), nagypolgári ház ELADÓ! Három teljes értékű szint kialakítására van lehetőség: száraz pince 103m², és a tetőtér bruttó 165 nettó 120 m². Négy autó beállóval + garázzsal, 142 m²-es kerttel (parkolónak is használható). Az akkori épület az 1120 m²-es telekre 1925-körül épült tégla alapanyagból, aztán 20 évvel később mögé épült egy másik épület (mindössze egy lakás, gyönyörűen felújítva), így két lakásos társasházzá alakult. Az eredeti Úri tulajdonosok minden korabeli építészeti jegyekkel, extrákkal ellátták az épület akkor még egyetlen lakását. A lakás a magas földszinten található, 1.6 méterre a föld szintjétől, külön lépcsővel, majd egy 29.5m²-es nagy teraszról a bejárati ajtón belépve, egy tágas előszobába jutunk (23m²). Tovább haladva, 3 nagy méretű világos szoba melyek egyenként 26 és 2x21m²-esek, az utcára néznek. Hátra egy 24m²-es nagy szoba, melyből gyakorlatilag körbe járható az ingatlan. Kiszolgáló helységek fürdőszoba, külön wc, padlás feljáró (lakáson belülről), konyha (12,5m²) és cselédszoba (8m²), Belmagasság 3.65m, így akár galéria kialakítására is van lehetőség. Ajánlom a rendkívül jó tömegközlekedés miatt, és a páratlan adottságokat figyelembe véve, hangulatos családi fészeknek vagy cég központnak mely az ügyfelek megnyerése impozáns történelmi hangulattal rendelkezik. Műszaki: A ház az 1900-as évek elején épült tégla alapanyagból, kontyolt tetővel cserép héjalással. Az épület alatt pince, garázs, a tetőtér beépíthető. Négy autó könnyedén elhelyezhető. Saját 142 m²-es kerttel rendelkezik, akár parkolónak is kialakítható. Közlekedés: Autóbusz: 5, 58, 114, 153, (közvetlen közelben) Villamos: 19, 48, 49 Metró: 2, 6 megálló gyors vagy normál járatok függvényében Finanszírozás: Az ingatlan terhektől mentes akár pénzintézeti hitel segítségével is megvásárolható. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

ADATVÉDELEM:

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy

www.immo1.hu/adatvedelem

immo egy pont hu per adatvedelem