Budapest XIV. kerület, Istvánmező
Kiadó lakás
Ár
210 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 21753
Stefánia út legszebb részén kiadó....
Méretek
Méret
57
Belmagasság
300 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Városrész
Istvánmező
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

étkezős,

ablakos

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Kilátás
utcai (lakás)
Fényviszonyok

napfényes

Fűtés átalány
8000
Kert

hátsókert

Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1950
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
4
Lakások száma
20
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés, metróhoz közel
Ingatlan stílusa
Polgári
Leírás
Stefánia út legszebb részén kiadó.... Kiadó egy 57nm-es, bútorozott, 2szobás lakás, Zuglóban, a Városliget közelében, a Stefánia úton, úton, egy 18 lakásos kulturált polgári ház magasföldszintjén. a Népstadion metró megálló gyalog 5-6 perc A napfényes nappali egy halból nyílik a du benapozottságnak köszönhetően a lakás kimondottan világos, a szoba csendes belső udvarra felé néz. A lakás bútorozott, a hálószobában kétszemélyes franciaágy, a nappaliban ülőgarnitúra, tv, íróasztal, a konyha bútorozott, gépesített és konyhai eszközökkel felszerelt. A konyha mellett egy ablakos kamra is található. A fürdő kádas, működő mosógéppel. A ház egy szerviz útról közelíthető meg, parkolási lehetőség mindig van. (bejelentéssel egy gk ingyenes) Közlekedés: trolibuszok: 70, 72, 74; villamosok: 1, 3, 69; Metro: M1, M2 és M3 - 10 percen belül elérhető bármely vonala. A fűtés církóval : 8.000,-Ft/hó (kb) közös költség 10.000,-Ft/hó Kéthavi kauciót, plusz egy Havi bérleti díjat kérek előre. Ajánlom a lakást, pároknak, egyedül állóknak, akik szeretik a polgári hangulatot, és a jó közlekedést.

ADATVÉDELEM:

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy

www.immo1.hu/adatvedelem

immo egy pont hu per adatvedelem