Miskolc, Hejőcsaba
Eladó lakás
Ár
29 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 23069
Eladó Miskolcon a Csabavezér úton egy részben felújítottot 112 m2 3 szoba plusz nappalis családi ház 440 m2 saroktelken.
Méretek
Méret
112
Nettó méret
119
Telek mérete
440
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Miskolc
Városrész
Hejőcsaba
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
fszt
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok
Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Emeletek száma
1
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
vegyes falazat
Megközelíthetőség
főúton
Leírás
Eladó Miskolcon a Csabavezér úton egy részben felújítottot 112 m2 3 szoba plusz nappalis családi ház 440 m2 saroktelken telken. Az ingatlan felújítása során új műanyag nyílászárókat kapott. Új villanyhálózat lett kiépítve. A víz és szennyvízhálózat is felújításon esett át. Az otthon melegét gazdaságos gázkonvektor biztosítja. Állami támogatás igényelhető. Kérem tekintse meg az alaprajzot is. Irányára: 29 900 000 Ft

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Teljes ingatlan kínálatunk: https://immo1.hu/iroda/995

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Irodánkról: https://immo1ingatlanirodamiskolc.business.site/#summary

Facebook oldalunk: facebook.com/immo1miskolc

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem