Nagykanizsa, Belváros
Eladó lakás
Ár
25 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 23215
Ritka lehetőség! Azonnal költözhető, belvárosi, nyugalmas földszinti lakást keres ? közös költség nélkül? Megtalálta!!
Méretek
Méret
57
Cím
Vármegye
Zala vármegye
Város
Nagykanizsa
Városrész
Belváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Szerkezet
tégla
Leírás
Az ingatlan jellemzői: - 57 nm alapterületen 25 nm tágas nappali, 15 nm világos hálószoba, konyha tárolóval, fürdőszoba + wc, közlekedő helyiségek találhatóak. - az épület padlásszintjének méretei további helyiségek kialakítását lehetővé teszik. - a lakás felújítása a közelmúltban megtörtént: műanyag nyílászárók kerületek beépítésre, hálószoba, nappali új laminált parketta burkolatot kapott, új gázbojler került a fürdőszobába beüzemelésre, valamennyi helyiség kifestve, - az ingatlan 6 lakásos sorház egyik lakóegysége, nem udvari lakás! a belváros zajától a környezetében lévő társasházak védik meg. - 500 m-es körzetben minden infrastruktúra megtalálható: iskolák, bevásárló központ, boltok, hivatalok, buszmegálló, gyógyszertár...... Ajánlom az ingatlant mindazoknak akik földszinti lakást keresnek és örülnek annak, ha az épület előtti zöld területet kizárólagosan használhatják, vagy fiatal családoknak, hiszen a földszinten lévő lakás kényelmes a szülőknek, míg a padlástérben akár 2 gyerekszoba is kialakítható. Kiváló ár-értékarányú ingatlan, győződjön meg róla személyesen. Várjuk hívását! Irányár: 25,9 mft. Tel: +36302466606/307739925