Miskolc, Avas
Eladó lakás
Ár
21 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 23291
Szentgyörgy úti teljes körűen felújított, 1.emeleti, 55 nm-es, erkélyes, panelprogramban részt vett lakás eladó
Méretek
Méret
55
Terasz mérete
4
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Miskolc
Városrész
Avas
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés - egyedi méréssel

Konyha stílusa

szeparált,

ablakos,

étkezős

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség

pince

További adatok
Szigetelés
EPS
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Szerkezet
panel (panelprogram)
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Panel
Leírás
Megvásárlásra kínálok, Miskolc Avas városrészen, egy teljes körűen felújított, 1.emeleti, 55 nm-es, erkélyes, panelprogramban részt vett lakást, a Szentgyörgy úton. Nagyszerű lehetőség mindazoknak akik nem szeretnének a felújítás terhével megküzdeni, illetve befektetésként az egyetem közelségének köszönhetően azonnal kiadható ingatlant keresnek. A panelprogramban részt vett, szigetelt, mért távhős fűtésrendszerű lakás, egy 10 emeletes liftes társasház első emeletén található. Az elmúlt két évben a lakás teljeskörű felújításon esett át. Nyílászárói szigetelt műanyagok, bejárati ajtaja több ponton záródó biztonsági acél. Víz,- és villanyhálózat is érintette a felújítás, utóbbi WiFi hálózatról vezérelhető, energiatakarékos ledes fogyasztókkal szerelték. Padlózata új hideg,- és melegburkolatokat kapott. Beépített konyhájában a gáztűzhely és elektromos sütő még garanciális. Fürdőszobája új burkolatokat és szanitereket kapott. Burkolt 4 nm-es erkélye mellett pincetárolóval is rendelkezik. A társasház lakóközössége rendezett, lokációjában megtalálható: boltok, orvosi rendelő, iskola, posta, rendőrség, játszóterek, buszmegálló közvetlenül a lépcsőház bejáratánál található. Ajánlom olyan lakás keresőknek akik nem szeretnének a felújtás problémájával foglalkozni, illetve befektetőknek akik azonnal kiadhatják egyetemistáknak, magánszemélyeknek. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen bizalommal és tekintse meg, az irodánkon keresztül elérhető lakást, egyeztetett időpontban.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!