Miskolc, Avasalja
Eladó borház
Ár
19 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25087
ELADÓ EGY SZÉPEN FELÚJÍTOTT LAKHATÓ BORHÁZ AZ ARANYKORONA PANZIÓ ÉTTEREM KÖZELÉBEN!
Méretek
Méret
49
Méret tulajdoni lap szerint
49
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Miskolc
Városrész
Avasalja
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Leírás
ELADÓ EGY SZÉPEN FELÚJÍTOTT LAKHATÓ BORHÁZ AZ ARANYKORONA PANZIÓ ÉTTEREM KÖZELÉBEN! Itt a lehetőség Miskolc - Kisavason LAKHATÓ BORHÁZ megvásárlására. Figyelem! Egyedi lehetőség Miskolc-Kisavason! Eladó egy varázslatosan egyedi ingatlan, amely garantáltan meghozza a boldogságot az új tulajdonosának! Ez a szépen felújított lakható borház egy igazi kincs, mindössze 5 percre található Miskolc belvárosának szívétől. Az ingatlan 49 négyzetméter alapterülettel rendelkezik, ami elég helyet biztosít minden kényelemre és vidám pillanatra. Az otthon melegét gázkazán lapradiátorokon keresztül biztosítja. Ami igazán meghökkentő, az a két hatalmas pince, amelyek túlszárnyalják a képzeletet. Ha szeretsz elmerülni a jó borok világában vagy szeretnél egyedi partikat szervezni, ez a borház minden igényedet kielégíti. Miért ajánlom ezt a különleges ingatlant? - Könnyű megközelíthetőség: Mindössze 5 percre vagyunk Miskolc belvárosától, tehát akár gyalog is eljuthatsz a város szívébe. Így soha többé nem kell aggódnod az autóparkolás miatt. - Vidám hangulat: Egyedi stílusa és felújított állapota garantáltan mosolyt csal majd az arcodra, amikor csak belépsz az ajtón. A borház tele van kacagással és jókedvvel, amelyek a falakba vannak zárva. - Hatalmas pincék: Két hatalmas pince található az ingatlanban, amelyek kiváló helyet biztosítanak borkóstolókhoz, táncpartikhoz vagy bármilyen más különleges eseményhez. A vendégeid garantáltan ámulva nézik majd ezeket a pazar tereket. - Kényelem és lakhatóság: A felújítás során nemcsak a hosszú pince részekre helyeztünk hangsúlyt, hanem az otthonosságra is. - A borház minden szükséges kényelmet és felszerelést biztosít a mindennapi életvitelhez. Ne habozz, ez az ingatlan egy igazi különlegesség, amit nem szabad kihagyni! Ha szeretnél egy olyan helyet, ahol a jókedv mindig garantált, és ahol a bor és a nevetés folyamatosan összefonódik, akkor ez az ingatlan neked szól! Hívj most, és garantáltan jó kedvvel válaszolok minden kérdésedre. Ez a borház egy olyan élményt kínál, amit soha nem fogsz elfelejteni! Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, vagy akár meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni, kérem hívjon bizalommal!

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Teljes ingatlan kínálatunk: https://immo1.hu/iroda/2089

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvedelem